fbpx Skip to content

De grootste merken aan betaalbare prijzen

De ramen die wij te koop aanbieden zijn afkomstig van de grootste merken die op de markt beschikbaar zijn en wij doen dit aan fabrieksprijzen waar niet tegen te concurreren valt.

Ons professioneel team plaatst deze ramen met de grootste zorg en volgens de regels van de kunst. Wij verplaatsen ons in Vlaanderen, Brussel en in de rest van België op aanvraag.

Een breed gamma aan ramen in hout, PVC en aluminium

In onze showroom vindt u een breed gamma aan raamprofielen in PVC, hout en aluminium. Wij werken hiervoor samen met de volgende merken: Schüco, Veka, Kömmerling, Aluprof, Aliplast, Reynaers, Van Beveren, Velux, Miba, Fakro en Skylux. Dankzij de productkwaliteit van deze merken kunnen we u een eindresultaat verzekeren dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Ons gekwalificeerd personeel zal u de meest passende oplossingen aanbevelen en dit in functie van uw noden en budget. voor uw behoeften en budget. Bovendien bieden wij een zeer aantrekkelijke financiering voor de aankoop van uw ramen, de plaatsing ervan of alle andere verbouwingswerken. Wij komen eveneens ter plaatse…  

 

Onze producten

Châssis

Ramen

Portes et menuiserie intérieure

Deuren

Coulissants

Schuifdeuren

Volets

Luiken

Garagepoorten

Moustiquaires

Vliegenramen

Protections solaires

Zonwering

Ventilation

Ventilatie

Onderhoudsproducten

Onze kwaliteitsvolle merken

Wij werken samen met verschillende kwaliteitsvolle merken. Wilt u graag een partnerschap aangaan met ons? Het team van Empire Group zal u met open armen ontvangen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Logo Schuco
Logo Veka
Logo Kommerling
Logo Aluprof
Logo Aliplast
Logo Reynaers
Logo Van Beveren
Logo Velux
Logo Miba
Logo Fakro
Logo Skylux