Empire Group Distributeur en installateur van Soltherm

Empire Group uw specialist in Soltherm-oplossingen voor externe warmte-isolatie


Empire Group is distributeur van de producten voor isolatie van buitenaf van het merk Soltherm.

Soltherm is al 25 jaar een echte referentie in de sector en biedt innoverende technologische oplossingen aan om voor perfect waterdichte, esthetische en duurzame gevels te zorgen.

Ontdek hieronder de voordelen van dit assortiment hoogwaardige materialen.

Soltherm
producten met uitzonderlijke eigenschappen

Bezoek gerust de officiële website van Soltherm om meer te weten te komen over het uitgebreide productassortiment.

Soltherm
Schokbestendigheid

Schokbestendigheid

Soltherm-producten geven uw buitenmuren een tot 130 keer hogere weerstand dan de vereiste minima. Met zijn ongeëvenaarde stevigheid vreest uw gevel niet meer voor schokken of daden van vandalisme.

Lage waterabsorptie

Lage waterabsorptie

Waterinfiltratie in het isolatiemateriaal vermindert de prestaties, maar kan ook de integriteit van de onderdelen van het isolatiesysteem ernstig aantasten bij vorst. De Soltherm-producten zijn ontworpen om de waterabsorptiegraad tot een minimum te beperken om uw gevel te beschermen.

Snelle droging op de drager

Snelle droging op de drager

Vergeleken met standaardproducten zorgen Soltherm-lijmen voor een maximale hechting op de drager en een snelle droging.

Windbestendigheid

Windbestendigheid

De Soltherm-producten bieden een verhoogde bestendigheid tegen sterke wind, waardoor uw installaties beschermd zijn in geval van storm.

Schimmelwerende bescherming

Schimmelwerende bescherming

De verven en coatings met biociden uit het Soltherm-assortiment vertragen het ontstaan van mos, wier en schimmels die op gevels groeien. Het merk biedt ook zeer doeltreffende producten aan om besmette muren te behandelen.

Bestendigheid tegen hogedrukreiniging

Bestendigheid tegen hogedrukreiniging

De coatings en verven zijn onderhoudsvriendelijk en stellen u in staat uw buitenmuren op te frissen zonder risico op beschadiging. Ze hebben met name een hoge bestendigheid tegen hogedrukreiniging, wat het grote voordeel heeft van de levensduur van uw gevel te verlengen.

Bestendigheid tegen watererosie

Bestendigheid tegen watererosie

De door Soltherm ontwikkelde afwerkingscoatings zijn ontworpen om bestand te zijn tegen vochtige omgevingen en veranderende klimaatomstandigheden. Uw gevel is duurzaam beschermd tegen regen en raakt niet beschadigd.

Voor meer informatie over onze diensten voor de distributie en installatie van Soltherm-producten of om meer te weten over onze tarieven nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen per telefoon of via ons onlineformulier.