fbpx Skip to content

Uw specialist in gevelisolatie, gevelrenovatie en alle andere renovatiewerken

Vertrouw ons uw gevelisolatie, gevelrenovatie of andere renovatiewerken toe.  Wij bieden u een unieke financieringsoplossing op de markt en alle nodige expertise om uw project tot een goed einde te brengen.

Van elk project wordt een individuele analyse gemaakt: dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de renovatiesector kan ons team u gepast advies geven als geen ander. Wij nemen uw renovatiewerkzaamheden voor onze eigen rekening of laten ze uitvoeren door betrouwbare ondernemers waarmee we samenwerken wanneer onze agenda volgeboekt is.

Globale benadering van uw renovatieproject

Wij staan te uwer beschikking voor uw renovatieproject en dit in heel België:

Gevelisolatie;
Gevelwerken (reparatie, zandstralling, hogedruk kuissing, hydrofugatie, verfwerken, enz.);
Gedeeltelijke of volledige renovaties;
Algemene isolatiewerken;
Dakwerken;
Raamwerken en buitenschrijnwerk;
Keuken– en badkamerrenovaties;
Afwerkingen;
En veel meer, …

 

Uw voordelen met Empire Group

Geniet van tal van voordelen dankzij Empire Group:

 • Een unieke financieringsdienst op de markt;
 • Aanpak op maat;
 • 20 jaar ervaring;
 • Gespecialiseerde productkennis;
 • De gebruikte materialen zijn afkomstig van de beste merken die er op de markt zijn;
 • Advies van professionals uit de bouwsector;
 • Sleutel-op-de-deur renovatiediensten;
 

Soltherm, onze voorkeurspartner

We hebben ervoor gekozen om samen te werken met het merk Soltherm, marktleider op het gebied van externe thermische isolatie.

 

Wij stellen onze diensten te uwer beschikking voor het uitvoeren van uw externe thermische isolatiewerken zodat u enerzijds energie kan besparen en anderzijds van meer comfort in huis kan genieten. Met Empire Group geniet u van externe thermische isolatiewerken volgens de regels van de kunst.

Wij hebben de keuze gemaakt om de producten van het merk Soltherm te gebruiken : een merk met innovatieve technologische oplossingen die ervoor zorgen dat uw gevel volledig waterdicht, esthetisch én duurzaam is.

Isolatiemateriaal met uitzonderlijke eigenschappen

De producten van Soltherm dat wij gebruiken bij het uitvoeren van uw gevelisolatie of gevelwerken, voldoen aan verschillende kwaliteitsnormen.

 • Schokbestendig: een tot 130 keer hogere schokbestendigheid dan de vereiste minima waardoor uw gevel niet meer hoeft te vrezen voor schokken of vandalisme.
 • Lage waterabsorptie: de producten van Soltherm werden ontworpen met het oog op een maximale bescherming van uw gevel tegen barre weersomstandigheden en vorst.
 • Schimmelwerende bescherming: de verven en coatings met biociden uit het Soltherm-assortiment vertragen het ontstaan van mos, wier en schimmels die op gevels groeien.
 • Bestendig tegen hogedrukreiniging: de coatings en verven zijn onderhoudsvriendelijk en maken het u mogelijk om uw buitenmuren op te frissen zonder risico op beschadiging.
 
Logo Soltherm