fbpx Skip to content

Onze distributiediensten

Empire Group is gespecialiseerd in de distributie van bouwmaterialen en -gereedschap en levert aan vele winkels in België.

Al onze producten worden geselecteerd omwille van hun kwaliteit en duurzaamheid en zijn afkomstig van de meest erkende merken op de markt. Ontdek bijvoorbeeld het handgereedschap van het merk Stalco en de professionele producten van de merken Blue Dolphin Tapes en Axis, gekend om hun kleefkracht en gebruiksgemak.

Wij bieden eveneens materialen aan die rechtstreeks uit Polen worden geïmporteerd zodat deze aan concurrerende prijzen kunnen worden verkocht.

Empire Group is de exclusieve verdeler van het merk Soltherm voor België

Ons familiebedrijf is de enige Belgische verdeler van de producten voor externe thermische isolatie van het merk Soltherm. Deze producten zijn resistent, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en innovatief en zullen ervoor zorgen dat u energie bespaart en kan genieten van een ongeëvenaard wooncomfort in uw woning.

Dit isolatiesysteem wordt gedekt door de Technische Goedkeuring ATG, wat verzekert dat het om hoogwaardig materiaal gaat.

Onze kwaliteitsvolle merken

Wij werken samen met verschillende kwaliteitsvolle merken. Wilt u graag een partnerschap aangaan met ons? Het team van Empire Group zal u met open armen ontvangen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Logo Soltherm
Logo Stalco
Logo Blue Dolphin