Empire Group Verkoop van bouwmaterialen

Empire Group Bouwmaterialen


Een volledig aanbod
van professionele materialen

Als specialist in de verkoop van bouwmaterialen aan particulieren en aannemers verwelkomt Empire Group u in zijn vestiging van 1500 m² en biedt u een grote voorraad producten van de beste merken op de markt tegen de beste prijs.

Vind alle gereedschappen en materialen die u nodig hebt voor uw ruwbouw-, binnen- en buiteninrichtings-, isolatie-, schilder-, dak-, gevel- of elektriciteitswerken. Alle door Empire Group geselecteerde artikelen beschikken over labels en certificeringen, een garantie voor hun kwaliteit.

Ontdek ook onze afdeling gewijd aan werkkledij om perfect uitgerust te zijn om comfortabel en veilig te werken op uw werven.

Een globale
en op maat gesneden dienst

Naast kwaliteitsproducten bieden wij u de professionele hulp van ons team om u te begeleiden bij de keuze van de materialen en artikelen die nodig zijn voor de realisatie van uw project.

Een vraag? Een twijfel? Een inlichting? Onze verkopers zijn zelf professionals in de bouwsector en zijn daarom uitstekende adviseurs om u te antwoorden en de meest geschikte technische oplossingen te vinden voor uw behoeften. Binnen onze zelfbedieningsafdeling, aan de toonbank of zelfs op een werf staan onze experts ter beschikking om u te helpen in het Frans, Nederlands, Engels of Pools.

Profiteer ook van onze hoogwaardige aftersales, alsook van onze snelle en gepersonaliseerde leveringen volgens de behoeften van uw werf.

onze promo's
van het moment

Openingsuren
en toegang

Daar uw tijd waardevol is, stellen wij alles in het werk om de aankoop van uw materialen te vergemakkelijken. Onze winkel, die gemakkelijk bereikbaar is en over een parking beschikt, verwelkomt u vanaf 7 uur 's morgens van maandag tot zaterdag.

Van maandag tot vrijdag

Van 7 tot 17 u

Zaterdag

Van 7 tot 12 u