fbpx Skip to content

Empire Group is dé partner bij uitstek voor bouwmaterialen, ramen, renovatiewerken en gevelisolatie

Ons multidisciplinair familiebedrijf is dé oplossing bij uitstek voor al uw projecten: zowel distributie en verkoop van materiaal als renovatie- en gevelwerken. Geniet van onze aanpak op maat van en onze unieke financieringsdienst in België voor dergelijke projecten.

 

Ons bedrijf

Ons bedrijf is gelegen in Vilvoorde en is gespecialiseerd in import en distributie en is eveneens vertegenwoordiger van verschillende Poolse merken in de Benelux. Wij kunnen instaan voor al uw renovatie- en gevelisolatiewerken en bieden u een ruime keuze aan bouwmaterialen en ramen aan.

Onze visie

Ons streefdoel is om erkend te worden als voorkeurspartner van producenten, leveranciers, ondernemers en doe-het-zelvers. Voor deze reden bieden wij onze klanten originele oplossingen aan die kunnen voldoen aan al hun wensen en verwachtingen. De tevredenheid van alle verschillende partijen van een project is onze grootste drijfveer en wij stellen alles in het werk om een kwaliteitsvolle service te bieden.

Onze missie

Onze missie is voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en partners. Wij leveren hoogwaardige producten en diensten en verbinden ons ertoe om onze kwaliteitsvolle diensten verder te blijven ontwikkelen zodat ze een toegevoegd waarde zijn en blijven voor onze klanten. Tegelijkertijd willen wij eveneens ons steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de partners waarmee wij samenwerken.

20jaar ervaring

Empire Group heeft jarenlange ervaring in materialen, renovaties en isolatiewerken

Empire Group werd opgericht in 2016 door drie zaakvoerders : Mariusz, Dana en Lucas die meer dan 20 jaar ervaring hebben in respectievelijk de gevelisolatie-, renovatie- en managementsector.

Sinds Empire Group is gestart met de distributie, verkoop en installatie van producten voor externe thermische isolatie van het merk Soltherm, werden het kantoor en de winkel enkel maar verder uitgebreid. Dankzij dit succes is Empire Group ondertussen verhuisd naar Vilvoorde en worden er eveneens bouwmaterialen verkocht en verdeeld.

Empire Group staat eveneens tot uw dienst voor al uw renovatieprojecten en verkoopt kwaliteitsvolle ramen op maat. Vorig jaar zijn we de exclusieve verdeler van het merk Soltherm geworden voor heel België en we zijn eveneens houder van de Technische Goedkeuring ATG.

Onze diensten

Onze troeven

We maken er bij Empire Group een erepunt van om elk project als een uniek project te benaderen. Ons team staat er ook steeds voor open om samen te werken met partners om op die manier de meest passende oplossing te vinden.

Bent u een particulier, een bedrijf of bent u op zoek naar een partner? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: wij beschikken over alle nodige knowhow.

Onze kwaliteitsvolle merken

Wij werken samen met verschillende kwaliteitsvolle merken. Wilt u graag een partnerschap aangaan met ons? Het team van Empire Group zal u met open armen ontvangen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Logo Knauf
Logo Soudal
Logo Soltherm
Logo Blue Dolphin
Logo Rockwool
Logo Stalco
Logo Dulux
Logo Group Thys
Logo Trimetal